Hopp til innholdet

Nettstedslager eller HTML5 hva bør du velge?

  • av
NETTSTEDSLAGER ELLER HTML5

Nettstedslager eller HTML5 er alternativer som mange står foran i dag. Det å bestemme seg for hva som passer for en kan være ganske vanskelig, men vi skal prøve å få deg på rett kjøl. Slik at du kan finne alternativet som passer for deg i din situasjon. Kanskje du til og med kan ha behov for å benytte deg av begge? Da vil du selv kunne sammenligne og se hva som er best?

Nettstedslager eller HTML5?

HTML5 regnes som et programmeringsspråk som har hovedfokus på å lage nettsider. Det er et språk som stadig er i utvikling, noe som gir flere alternativer til deg som bruker.

HTML5 blir drevet av de største selskapene innen global IT, nemlig Apple, Google, Microsoft og Mozilla. Dette er en utvikling som mange liker å følge med på og som stadig kommer med nye oppdateringer.

Et nettstedslager er en del av nettstedet ditt der du vil lagre informasjon. Det vil rett og slett komme an på hva slags nettstedsleverandør du bruker på hva slags nettstedslager du har.

Nettstedslager eller HTML5, må du velge?

Vi mener at du ikke burde behøve å velge. Vi er av tankegangen at det å ha en rekke kopier av stoffet man har på sin datamaskin og på sin nettside.

Dine nettsider er viktig å ta vare på. Derfor mener vi at du burde ha både nettstedlager og HTML5. Vi anbefaler deg i tillegg å ta backup på det du har på en harddisk som er koblet til din datamaskin. Da vil du ikke trenge å bekymre deg!