Hopp til innholdet

5 Viktige tips for å vite hvordan en pålitelig iGaming-side ser ut

  • av
5 Viktige tips for å vite hvordan en pålitelig iGaming-side ser ut

Det er mange ulike iGaming tilbydere der ute på det store internett. Hvordan skal man så finne frem til de som er trygge å benytte seg av? For å finne en pålitelig side for iGaming er det et par tips som er greie å ha med seg. Noe vi tenker å gå gjennom her, så klart kan vi ikke dekke alt, men vi kan komme gjennom noe av det viktigste.

Bonustips: Vit hvorfor du er på en iGaming side

Aller først, så må vi derimot si at det er viktig å ha en klar ide om hva du ser etter på iGaming siden. Dette slik at du kan målrette søket etter rett sted. Si at du ønsker poker? Da vil fort nettsider som Unibet poker sidene være rett for deg (forøvrig en pålitelig side) å gå ut fra for så å følge de kommende tipsene til å vite om dette er en pålitelig nettside. Eller ikke.

Tips 1 – Det lovmessige og lisenser

Ja, det starter litt tørt. Det første man skal se etter er nemlig at iGaming nettstedet er lisensiert. Så klart, det er ikke en sammenhengende lov og rettspraksis for hele internett, men å finne en tilbyder som har lisens fra et solid rettsvesen som gjerne og ses andre steder opp mot Norge er en god start. Da vet du at tilbyderen er kontrollert og har sitt på det rene.

Tips 2 – Ryktet og anmeldelser

Det er mange nettsteder som samler kundeomtaler, og også profesjonelle sine omtaler av iGaming sider. Disse skal man ta seg tid til å se over, da det er viktig å kjenne til nettstedets omdømme. Dersom det ser kjempeflott ut, men har et virkelig dårlig rykte på seg? Ja da skal en nok gå annensteds.

Tips 3 – Se på betalingsalternativene

Ja, de ulike metodene for innskudd og uttak har noe å si. Disse vil du benytte deg av, og det er viktig å se at det er seriøse og gode metoder som tilbys. Det er godt å være medlem der en får et valg mellom flere av de ledende aktørene på betalingsmarkedet. Samt også forsikre deg om at betalinger er godt kryptert, så man ikke blir en del av den dystre statistikken over betalingskort på avveie.

Tips 4 – Kundeservice

Om du behøver det, får du hjelp? Dette er viktig å være klar på. Og også hva av kontaktmuligheter som er å finne på nettsiden. Du skal forvente både live-chat og epost, og de aller beste har gjerne også et telefonnummer. At iGaming siden passer på sine medlemmer skaper tillitt.

Tips 5 – Kvalitet ikke kvantitet

Et siste tips er å tenke at kvaliteten på tilbudet er viktigere enn kvantiteten. Et vidt utvalg hjelper jo ikke om nettstedet er dårlig programmert, de ulike iGaming spillene er av dårlig kvalitet, og opplevelsen generelt er middelmådig. Dette er både dårlig deal for deg som kunde, samt kan vise til at nettsiden ikke bryr seg så mye. Her er vi inne på å finne en iGaming side du kan stole på, om de ikke bryr seg om utvalget – så kanskje ikke kundene er på topp av listen heller.

Summert er det ikke så vanskelig

Ser vi fort tilbake på det vi har dekket over av fem tips, så blir det fort en tydelig rød tråd: Det går på å se at nettstedet for iGaming man er nysgjerrig på ikke blender en med gode tilbud. Men, heller da har et godt rykte, både blant kunder og profesjonelle, og også gir deg hva du ser etter. Sist, at iGaming siden er åpen for sine kunder og imøtegående. Det er lov å tenke gjennom to ganger, og husk å kombinere tipsene med nettvettreglene der disse passer seg. Så er du på iGaming nettsider helt uten problemer.