Hopp til innholdet

Billig webhosting hos iPage.com

BILLIG WEBHOSTING HOS IPAGE.COM

Mange drømmer om å bygge eller designe sin egen hjemmeside, og det gode med å leve i 2021, er at det aldri har vært enklere å gjøre nettopp det! Det finnes mange gode tjenester som gjøre det lekende lett å lage en hjemmeside som ser ut akkurat som man drømmer om – helt uten at man trenger å ansette dyre utviklere som skal gjøre det for deg. Men når man bygger hjemmesiden sin, må man ha en host, altså et sted der hjemmesiden kan bo, og det er der iPage kommer inn i bildet.

Det å ha en god host er veldig viktig når man skal lage seg en hjemmeside. Avhengig av hva man velger kan man veldig få tilgang til forskjellige verktøyer som kan gjøre det enklere å bygge siden som du vil, videoer som illustrerer de forskjellige prosessene som hjelper deg på vei hvis du er ny, og ikke minst blir det sørget for at siden din tilpasser seg det mediet den blir sett på – for eksempel at siden tilpasser seg til iPad, mobil eller data. Dette er en viktig del av å ha en funksjonell side i dag.

En plan som løser alt

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, er det deilig å slippe å være mer organisert enn høyst nødvendig når det kommer til det å bygge hjemmesiden sin. Det å kunne finne alle funksjonene man ønsker seg et sted og ikke behøve å bruke forskjellige ting, men heller ha alt et sted, gjør det både enklere å bruke og ikke minst enklere å holde styr på. Og hos iPage kan du få nettopp det – en plan som løser alle de tingene du ønsker deg, på ett sted! Og noen av grunnene til at dette er et bra valg er følgende:

 • Du får et ubegrenset antall hjemmesider
 • Du får ubegrenset med lagring, noe som er veldig bra
 • Du får et gratis SSL-sertifikat
 • Du får et gratis domene i et år, som du ellers kulle betalt for et annet sted eller på siden
 • Du får en gratis standard email-adresse med i prisen
 • Du får gratis verktøy til å bygge hjemmesiden din
 • Du får support som er tilgjengelig 24/7, noe som er helt essensielt for å kunne komme videre hvis det oppstår problemer, siden din krasjer på grunn av et eller annet, eller det dukker opp noe annet du trenger hjelp til underveis

Tingene på denne listen er ikke nødvendigvis noe du kan få på alle plattformer. For eksempel er det vanlig at man for eksempel har email og domene ett sted, og at man har hosting, altså der hvor hjemmesiden bor, et annet sted. Det å kunne samle alle disse tingene på et sted, gjør det mye lettere for den som driver siden å ha full oversikt, noe som vil si at det også er enklere å både håndtere regninger og eventuelle problemer som oppstår underveis.

Det å ha alt samme sted gjør rett og slett hele prosessen mye enklere for alle involvert, og gjør at både de som administrerer siden og de som jobber med design og markedsføring og annet, jobber samme sted. Veldig praktisk.

Viktige funksjoner

Det er i hovedsak fem kategorier som gjør at denne plattformen er veldig bra som hosting, og det er følgende:

 • Kjernefunksjoner som lagringsplass, bredbånd, domenenavn, gratis SSL-sertifikater og det at domenet ditt er gratis i det første året, er viktige ting som har innflytelse på tjenesten som helhet. Dette er alle sammen ting som er viktige når man starter og gjør at man kan komme skikkelig godt i gang fra begynnelsen.
 • Verktøy til design og oppbygging av hjemmesiden er en annen veldig viktig del av dette, og tilbyr brukerne masse forskjellige ting som gjøre det å ta hjemmesiden fra drøm til virkelighet mye enklere. Dette er for eksempel verktøy som gjør det veldig enkelt å både designe og gjøre endringer, selv om man ikke kan kode, og gjør det lekende lett å få til det man drømmer om, selv om man ikke er designer. Erfaring er selvsagt aldri dumt, men det er mulig å få til mye fint uten!
 • Selg produktene dine på nett med enkle funksjoner som alle sammen er tilgjengelige på denne plattformen. Dette er verktøy som gjør det enklere for både kjøperen og selgeren.
 • Send og motta email med det integrerte systemet som gir deg din egen personlige mail sånn at du kan fremstå enda mer profesjonell.
 • Teknologi i særklasse er selvsagt den siste, og kanskje aller mest viktige, og tar siden din til nye høyder!