Hopp til innholdet

Billig WordPress hosting hos iPage.com

  • av
BILLIG WORDPRESS HOSTING HOS IPAGE.COM

Det å bygge sin egen hjemmeside er noe mange drømmer om, men mange vet ikke at det er kortere fra drøm til virkelighet enn det man kanskje tror! Faktisk er det mange flotte muligheter på nettet når det kommer til nettopp dette, men noen er klart bedre enn andre og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne hvis man er helt ny. De aller fleste har hørt om WordPress som et bra sted å begynne, men det er ikke alltid nok i seg selv, men derfor kan man kombinere det med iPage.

WordPress er et sted der hvem som helst kan lage en konto og bygge en hjemmeside. Men selv om plattformen tilbyr mange ting som er veldig bra, er det likevel mange ting som ikke er mulig, eller bare ikke fungerer like optimalt, hvis man bare bruker WordPress. Derfor er det å bruke plattformen i kombinasjon med iPage, som tilbyr WordPress hosting, faktisk en helt utrolig god idé. Og det er noen ganske gode ting man får når man velger det – for eksempel:

  • Siden din blir mer optimert for søkemaskiner
  • Du får GRATIS domene det første året ditt
  • Du får automatiske oppdatteringer
  • Du får support 24/7 – i tilfelle det dukker opp noe du trenger hjelp til å løse for å komme videre. Alene dette er grunn nok til å velge en plattform som iPage som host til WordPress.

Forskjellige planer til forskjellige behov

Det er ikke alle som har de samme behovene når de skal bygge hjemmeside, og dette er noe som er reflektert i de forskjellige mulighetene man har når man skal investere. For eksempel gir det god mening at man ikke trenger å investere masse penger hvis man bare skal bygge en hjemmeside, mens andre trenger en pakke til flere sider, eller at de som skal bygge mange sider for andre for eksempel, ikke får utvidede funksjoner og muligheter enn en privatperson som skal bygge en side til sitt eget.

Derfor er det for eksempel to forskjellige og veldig populære planer, der du kan få mer eller mindre etter behov. Hvis man bare skal bygge en hjemmeside, kan det være greit å ta den minste planen, men hvis man skal bygge flere eller trenger andre funksjoner, kan man velge den pakken som er litt større. Og uansett hva man velger, er det noen virkelig gode ting man får, når man for eksempel velger den ene eller den andre – og det er godt å vite. Her er noen av dem:

  • Uansett hvilken plan du velger, får du alltid innebygget funksjon og stil. Verktøyer er optimert for å kunne gi deg alt du trenger for å få en enkel og grei prosess fra start til slutt, sånn at drømmen din kan bli til virkelighet med få klikk – selv om du ikke har erfaring med å bygge hjemmesider. Enkelt og greit med automatiserte oppdateringer og et kontrollpanel som kan innstilles etter akkurat dine behov.
  • Sikkerheten er også noe som teller, i tillegg til å ha en side som raskt laster og ikke skaper problemer for de som prøver å bruke siden. Dette handler nemlig både om sikkerhet og brukervennlighet, for disse går virkelig hånd i hånd når man skal optimere opplevelsen til brukeren. Når man har en side, er det veldig godt å vite at dette er tatt vare på, sånn at man kan konsentrere seg om andre ting, og ikke behøver å bekymre seg for om siden er trygg eller fungerer optimalt for de besøkende som bruker den.
  • Support! Dette er en av de tingene som kan få det å bygge en hjemmeside til enten å føles som et mareritt eller en drøm, og jeg vet hva du vil velge hvis du kunne velge mellom de to. Så ikke hold deg tilbake – det er inkludert i prisen, og du får hjelp med det du trenger.

Grunner til å ikke la deg avskrekke av WordPress

Plattformen WordPress er både elsket og hatet, og det er gode grunner til begge deler, men heldigvis er det en drøm å bruke det når man har hjelp fra en host som iPage. Her får du nemlig ikke bare alle de gode tingene vi allerede har nevnt i denne artikkelen, men også masse ressurser som gjør at du virkelig kan sette deg inn i hvordan du får aller mest ut av plattformen når du bruker den.

Det å begynne helt alene kan føles skummelt, men med iPage er du aldri alene, og drømmene dine er absolutt innenfor rekkevidde.