Hopp til innholdet

Hva er Google Min Bedrift?

  • av

Vi lever i et svært digitalt samfunn og fler og fler forbrukere stoler omtrent 100% på Google når det kommer til å finne informasjon. Som bedrift er det derfor viktig å være synlig på søkemotoren, passe på at innholdet er attraktivt og at informasjonen er oppdatert. Google Min Bedrift, eller Google My Business er et av Googles flere bedriftsverktøy, og det er absolutt et verktøy du bør kjenne til.

Det er faktisk sånn at når du søker på Google så søker du ikke over hele internett, du søker «kun» innenfor Googles indekserte del av nettet. Med denne informasjonen, så er det greit å vite at du er faktisk avhengig av å jobbe litt med Google dersom du ønsker å være synlig og tilgjengelig for eksisterende og potensielle kunder.

Hva kan Google Min Bedrift gjøre?

Google Min Bedrift er et verktøy som rett og slett lar deg føre opp bedriften din på Google. Det vil si at dersom forbrukere søker på bedriften din eller søker på noen av bedriftens produkter, så vil de få opp informasjon om bedriften. De vil få opp nettsiden, åpningstider, veibeskrivelser og telefonnummer. Så dersom du ønsker at dine fremtidige kunder skal ha muligheten til å få tilgang til all denne informasjonen, så er du nødt til å ta i bruk Google Min Bedrift. Google Min Bedrift gjør også anmeldelser lettere tilgjengelig, samt trafikken hos bedriften din slik at de kan se når de helst ønsker å besøke den.

Med Google Min Bedrift så får du ikke bare mulighet til å føre opp bedriften din på Google, men du får også muligheten til å administrere informasjonen som eksisterer om bedriften din på verdens største søkemotor. Disse funksjonene vil gjøre det mye lettere for bedriften å få trafikk inn i butikken eller få besøk på nettsiden. For forbrukerne ser det også veldig mye mer profesjonelt ut når bedriften bruker denne funksjonen, i tillegg til at de lettere for tilgang til all den informasjonen de trenger.

Hvorfor er det viktig å bruke Google Min Bedrift?

Google Min Bedrift gjør det lettere for deg å kommunisere med målgruppen din. Du får muligheten til å gi dem nyttig informasjon som gjør det lettere for dem å besøke bedriften din både på nett og fysisk. Dersom du ikke benytter deg av verktøyet så risikerer du å gå glipp av potensielle fysiske kunder, online kunder, eksponering og rett og slett inntekter for bedriften din. I tillegg er det gratis for deg som bedrift å sette opp, så hvorfor ikke bruke verktøyet?

Dette bedriftsverktøyet er svært enkelt å bruke og du lærer raskt hvordan du bruker det. Du vil få mer eksponering og flere klikk på siden din og det er mye lettere for kundene å finne frem til din eventuelle fysiske butikk. Det er jo faktisk ingen negative sider ved å ta i bruk dette verktøyet, så om du ikke har gjort det allerede, så anbefaler vi absolutt at du tar det i bruk i dag. Det er enkelt, gratis og du slipper å risikere å miste salg.